Organisatie in Europa en/of internationaal

Fondsen werven in Europa en/of elders in de wereld, in alle transparantie.

Organisatie in Europa

Zet uw vereniging of organisatie zich in voor het algemeen belang in Europa? Wil ze giften inzamelen om een of meer projecten vorm te geven?

Dankzij ons uitgebreide internationale netwerk kan uw organisatie vlot giften inzamelen in Europa en elders in de wereld (Verenigde Staten, Canada, Azië…). Uw project(en) krijg(en)t meer zichtbaarheid en uw schenkers genieten fiscale voordelen in het land waar ze verblijven.

Wij stellen onze filantropische infrastructuur ter beschikking:

Organisatie internationaal

Is uw vereniging of organisatie zonder winstoogmerk gevestigd buiten de Europese Unie? Wil ze giften inzamelen bij Europese schenkers?

Met de formule European Friends Fund kan uw organisatie fondsen werven in Europa om specifieke projecten te steunen die een grote impact hebben.

De giften voor uw organisatie kunnen worden overgemaakt:

  • hetzij via de Koning Boudewijnstichting die gemachtigd is om fiscale attesten af te leveren aan schenkers (particulieren, bedrijven, organisaties) gevestigd in Frankrijk, in Nederland, in het Groothertogdom Luxemburg en in Denemarken. .
  • hetzij via Transnational Giving Europe, voor de schenkers gevestigd in een vijftiental andere Europese landen. De giften die via dit netwerk worden overgemaakt, zijn fiscaal aftrekbaar, in overeenstemming met de wetgeving van de leden.

Contact

Ludwig Forrest
forrest.l@kbs-frb.be
tel:+32 2 549 02 38

Verhalen
Engagement dat inspireert!

In Bohan waken schapen en mensen over de natuur

“Lokale actie brengt sterke en duurzame verandering op gang.”
Brieuc Van Damme
Afgevaardigd bestuurder KBS

"Alle jongeren zijn welkom. Dat is de kracht van Homie"

Huisvesting

"Veel officiële instanties sluiten de deuren voor jongeren met een multiproblematiek. Hier zijn ze welkom. Voor mij maakt het niet uit wat iemand heeft meegemaakt."
Musti Önlen
bezieler vzw Homie

Zelf genezen door vrede te bouwen voor iedereen

KBF Afrika Prijs

"Vrede is zoveel meer dan wapens die zwijgen."
Ilwad Elman
Elman Peace