Organisatie in Europa en/of internationaal

Fondsen werven in Europa en/of elders in de wereld, in alle transparantie.

Organisatie in Europa

Zet uw vereniging of organisatie zich in voor het algemeen belang in Europa? Wil ze giften inzamelen om een of meer projecten vorm te geven?

Dankzij ons uitgebreide internationale netwerk kan uw organisatie vlot giften inzamelen in Europa en elders in de wereld (Verenigde Staten, Canada, Azië…). Uw project(en) krijg(en)t meer zichtbaarheid en uw schenkers genieten fiscale voordelen in het land waar ze verblijven.

Wij stellen onze filantropische infrastructuur ter beschikking:

Organisatie internationaal

Is uw vereniging of organisatie zonder winstoogmerk gevestigd buiten de Europese Unie? Wil ze giften inzamelen bij Europese schenkers?

Met de formule European Friends Fund kan uw organisatie fondsen werven in Europa om specifieke projecten te steunen die een grote impact hebben.

De giften voor uw organisatie kunnen worden overgemaakt:

  • ofwel via de Koning Boudewijnstichting die gemachtigd is om fiscale attesten af te leveren aan schenkers (particulieren, bedrijven, organisaties) gevestigd in Frankrijk, in Nederland, in het Groothertogdom Luxemburg en in Denemarken, op voorwaarde dat deze giften worden gebruikt in overeenstemming met de fiscale wetgeving van het betreffende land.
  • ofwel via Transnational Giving Europe, voor de schenkers gevestigd in een twintigtal andere Europese landen. De giften die via dit netwerk worden overgemaakt, zijn fiscaal aftrekbaar, in overeenstemming met de wetgeving van de leden.

Contact

Stéphanie Smets
smets.s@mandate.kbs-frb.be
Tel.: +32 549 61 53

Verhalen
Engagement dat inspireert!

Vrouwelijke reparateurs van smartphones opleiden

Digitale inclusie

"Door al deze telefoons onder handen te nemen, word je je bewust van onze impact op het milieu."
Kawtar Bouzid
deelnemer aan de opleiding Digital School for Women

Vier ondernemers leggen uit hoe de Business Partnership Facility hun duurzame activiteiten ondersteunt in Rwanda en Senegal

Ondernemingen voor ontwikkeling

"De relatie tussen financierder en begunstigde is belangrijk. Sociale ondernemers zijn gepassioneerd over wat ze doen. Vertrouwen is essentieel om de uitvoerders mondiger te maken. Ik heb dat vertrouwen ervaren en dat was versterkend, het gevoel dat ik de controle heb om beslissingen te nemen die volgens mij goed zijn voor ons."
Yvette Ishimwe
Oprichtster Iriba Water Group Rwanda

Pure & Just: duurzame groei, zinvolle partnerschappen en economische empowerment

Ondernemingen voor ontwikkeling