We zetten ons in voor het algemeen belang, van bij u in de buurt in België tot elders in Europa, Afrika en de wereld.

Fonds Gert Noël - Oproep 2022

Een betere communicatie, informatie en begeleiding van de patiënt en zijn naasten.

Multiple Sclerosis Research

Improving the quality of care and the quality of life of patients with Multiple Sclerosis and their relatives

2022C - Projectrekeningen in de schoot van de Koning Boudewijnstichting

De Stichting helpt geld inzamelen voor vernieuwende initiatieven die het algemeen belang dienen. Giften voor projectrekeningen zijn fiscaal aftrekbaar.

Loopt binnenkort af!

Zoek een oproep die bij uw project past

Gratis skatelessen voor Hasseltse OKAN-kinderen

Kansarmoede en uitsluiting

“Skaten is elke keer je grenzen verleggen.”
Sara Baptist
vzw Niña Skates

Integratie als hart onder de riem

Lokaal en regionaal burgerengagement

"Het buurthuis Cardijn speelt een bijzonder belangrijke rol bij het samenbrengen van mensen in deze moeilijke tijden."
Brieuc Van Damme
CEO van de KBS

Leerlingen goesting doen krijgen in lesgeven? Laat hen proeven van het leven voor de klas!

Talentvolle individuen

“Leerlingen zien groeien is een van de mooiste dingen in ons beroep. En natuurlijk geef ik ook graag mijn passie voor het lesgeven door.”
Dries De Vos
leerkracht aan het Imelda-Instituut in Sint-Jans-Molenbeek

Publicaties en cijfers

Uw filantropisch engagement

Wenst u vorm geven aan uw engagement ?

Het Centrum voor Filantropie werkt voor u een regeling op maat uit. Onze soepele formules leiden tot een maximale impact, terwijl u de regie in handen houdt.

"Filantropie is niet alleen een zaak van grote vermogens. We kunnen ons allemaal inzetten voor het algemeen belang.”
Peter Piot
erevoorzitter van de Koning Boudewijnstichting