Faciliteren van een missie/engagement

De Stichting een specifieke missie toevertrouwen of bijdragen aan een initiatief van de Stichting.

Uw bedrijf wil zich inzetten voor het algemeen belang en wil daarvoor samenwerken met de Stichting?

Of uw bedrijf zich nu lokaal, Europees of internationaal wil engageren, wij bieden een luisterend oor en werken samen met u een oplossing op maat uit, aangepast aan uw wensen en doelen.

Samen geven wij vorm aan de filantropische intentie van uw onderneming. Deze samenwerking kan verschillende vormen aannemen:

• actieve deelname aan een van onze initiatieven;
  • eenmalige giften;
  • voorstel van een selectie van te ondersteunen projecten;
  • beheer van uw projectoproep;

Wij stellen onze jarenlange ervaring, onze expertise en ons uitgebreide netwerk ter beschikking in het kader van een partnerschap. Aarzel niet ons te contacteren; wij helpen u graag voort.

Mede-eigendom staat of valt met geëngageerde eigenaars

Lokaal en regionaal burgerengagement

“Iedereen wordt gezien als een volwaardige deelnemer, ongeacht hoe groot of hoe klein je eigendom is.”
Marie Ange Demuysere, mede-eigenaar

Vrienden voor het leven

Personen met een beperking

"Minstens even belangrijk als de middelen is het gevoel dat buitenstaanders ons met die giften tonen dat ons werk belangrijk is.”
Steven hazenboschdirecteur Revalidatiecentrum Pulderbos

Fonds Tinne Boes steunt studenten in moeilijke situaties

Kinderen en jongeren

"Dankzij de steun van het Fonds kon ik me volledig op mijn studie toeleggen."
Fadi Belouni, oud-student gesteund door het Fonds Tinne Boes