We zetten ons in voor het algemeen belang, van bij u in de buurt in België tot elders in Europa, Afrika en de wereld.

Een Hart voor West-Vlaanderen

Steun van het Streekfonds West-Vlaanderen aan projecten voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren in West-Vlaanderen.

Omgevingsfonds Schoonbroek

Steun aan initiatieven van inwoners en organisaties in de wijk Schoonbroek die de woon- en leefkwaliteit rond het windturbineproject Retie E34 willen verbeteren.

Fonds Bikes in Brussels - Herfst 2022

Steunt inspanningen van aanpassing of uitrusting van de infrastructuur ten bate van de fietsmobiliteit in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Loopt binnenkort af!

Zoek een oproep die past bij uw project